<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Autogears GPS-enhet er enkel å installere i bilen. All relevant informasjon om jobbkjøringen din registreres automatisk i kjøreboken.

Autogears GPS-enhet er enkel å installere i bilen. All relevant informasjon om jobbkjøringen din registreres automatisk i kjøreboken.

Kjøreboken Autogear kan spare deg for tusenvis

Kjører du bil i jobbsammenheng? Da bør du vurdere å kjøpe dette produktet.


Mange hundre tusen nordmenn mottar kjøregodtgjørelse eller kjører en firmaeid bil i jobb. Dersom du er en av disse, har du sikkert merket at det kan være en skikkelig tidstyv å føre kjørebok manuelt.

Her er det altså snakk om mye tid og peger som kunne ha blitt brukt langt mer fornuftig.

Dette problemet har den norske teknologibedriften Autogear løst. Produktet ved samme navn er kort fortalt en liten og hendig digital kjørebok som automatisk registrerer turene dine.

- Vårt produkt forenkler hverdagen dramatisk både for de som kjører bil i jobben, de som skal innrapportere bilbruken, og ikke minst regnskapsførerne, forteller Jostein Ludvigsen, gründer i Autogear.

Les mer om Autogear og prøv kjøreboken gratis i 30 dager

Liten, men kraftfull

Autogears GPS-enhet er liten og enkel å installere. Men ikke la størrelsen lure deg, for den kan gjøre kraftfulle ting.

Kjøreboken kobles enkelt til det som kalles OBD-inngangen i bilen. De aller fleste biler produsert etter 1997 har en slik diagnoseport nedenfor rattet.

Etter du har plugget inn Autogear i OBD-inngangen, behøver du ikke å tenke så mye mer over at den sitter der. Faktisk trenger du ikke ta den ut igjen en gang. GPS-enheten benytter kun tilkoblingen til bilens batteri, og dermed er det ingen sikkerhetsrisiko forbundet med bruken.

Dersom bilen din skulle mangle OBD-inngang, har Autogear alternative løsninger som benytter seg av 12-voltssuttaket i bilen.

Les mer om Autogear og prøv kjøreboken gratis i 30 dager


«Ingen begrensninger»

Mens du kjører samler Autogear inn alle opplysningene som du behøver til kjøreboken. Når turen starter, hvor du starter fra og hvor turen ender, hvor langt du har kjørt, og alt annet du skulle ha behov for å registrere.

Du trenger heller ikke å tenke på hvordan du skal få informasjonen ut av kjøreboken - alt blir automatisk lastet opp i en nettløsning tilknyttet din egen konto. Nettløsningen brukes på samme måte som e-postløsninger – som for eksempel Gmail eller Outlook.

Der kan du logge deg inn for å spesifisere turen din enda mer om nødvendig. Kjørte du i jobb eller privat? Hadde du med deg passasjer? Trakk du tilhenger hele veien? Uavhengig av hva det skulle være som endrer satsene for turen din, gjør Autogear utregningen automatisk for deg.

Dersom det er bomstasjoner på veien du kjører på, registrerer Autogear også disse, og oppdaterer kjøreboken med riktig bompengesats - helt automatisk.

Les mer om Autogear og prøv kjøreboken gratis i 30 dager

stefan1
Stefan Jacobsen er en av gründerne i Autogear.

- Manuell jobb gir tapte kjøregodtgjørelser

Stefan Jacobsen i Autogear er klar på hvorfor alle som kjører firmabil eller bruker sin private bil i jobb, burde investere i en Autogear.

– Mange slurver med kjøreboken, og tar noen få skippertak i løpet av året. Man slurver også med innholdet og sliter med å kunne dokumentere hvor man har vært. Det resulterer i tapt kjøregodtgjørelse og stor risiko ved bokettersyn. Ved å bruke en elektronisk kjørebok reduserer man tidsbruken og får en offentlig godkjent kjørebok nesten helt av seg selv.

Les også: Slik doblet Sverre kjøregodtgjørelsen

Testet av Dinside.no

Nettsiden Dinside.no har testet Autogear, som de kaller «enkelheten selv».

De skriver blant annet:

«Vi har rett og slett ikke klart å finne begrensninger i virkemåten, for den gjør det som skal til. Ved et par anledninger har det vært en tur og to som ikke er blitt registrert, men med flere måneders testbruk kan ikke dette sies å være et problem. Du kan uansett gå inn og registrere turer manuelt.»

Prøv gratis i 30 dager

Autogear Premium koster kun 179 kroner eks. mva. per måned i abonnement, og du kan prøve kjøreboken gratis i 30 dager. Det er ingen oppstartskostnad eller bindingstid - slik mange konkurrerende produkter har. GPS-enheten har livstidsgaranti.

Jeg er kjempefornøyd med Autogear så langt. Produktet er brukervennlig og intuitivt og de ansatte var veldig “hands on” for å hjelp oss i gang med løsningen. Automatisk føring av kjørebok vil spare oss for masse tid fremover og vi tar nå et solid steg mot full digitalisering av administrative prosesser.
Tom Gundersen
Head of Sales If Skadeforsikring, Bilkanalen
Genialt enkel å bruke. Omsider en gadget hvis fremste egenskap er at man ikke behøver å tenke over bruken av den.
Sverre Martin Hagh
Daglig leder, DNB Eiendom Kolbotn
Det var superenkelt å komme i gang med Autogear elektronisk kjørebok.
Kjell E. Skullerud
Seksjonsleder for Geomatikk, COWI Norge
Med Autogear slipper hver enkelt selger å sitte timesvis og knote med kjøregodtgjørelsen hver måned og vi kan bruke tiden vår på det vi faktisk skal gjøre - snakke med kundene.
Bernt Bjørnsgaard
Uteselger Proff, Gausdal Landhandleri
Autogear gjør at hverdagen min endres fra å bruke tid på kjørebok og kjøregodtgjørelse, til å bruke tid på klienter.
Thomas Klevenberg
Advokatfirmaet Rogstad AS
Plug and play, var installert og i drift i løpet av minutter. Ryddig og bra brukergrensesnitt, lett å bruke. Lever opp til forventningene!
Christer Berg
andXor AS
Autogear gir meg en problemfri arbeidshverdag, uten å måtte tenke på hvor jeg har vært, til hvilken tid, og om jeg i det hele tatt har loggført turen. Plug and play, passer perfekt for meg.
Espen Andreassen
Mjåneset Byggdrift
Autogear har hjulpet meg til å fokusere på den jobben jeg skal gjøre. Som lite firma er det nok av oppgaver jeg må bruke tid på. Kjørebok er ikke lenger en av de.
Peder Klingwall
Vizpro AS
Jeg kan rett og slett ikke fullrose Autogears løsning nok. Den er funksjonell, enkel å bruke og er et utrolig effektivt verktøy i en travel hverdag!
Ronny Bjerke
Selger, Sports Nutrition AS
God service hos Autogear med oppsett på Internett gjør det hele lekende lett. De har vært veldig behjelpelig og ikke minst flinke til å følge oss opp.
Kjetel Bjelland
Daglig leder, Bjelland Automatic AS