<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
160310-sverre-martin-kopier

Sverre Martin Hagh har ikke angret et sekund på at han begynte med elektronisk kjøredagbok i jobben.

Doblet kjøregodtgjørelsen med elektronisk kjørebok

DNB-megler Sverre Martin Hagh førte tidligere opp kjøregodtgjørelsen etter hukommelsen. Nå sparer han både tid og penger med det norskutviklede produktet Autogear.


Hagh er eiendomsmegler og fagansvarlig i DNB Eiendom og daglig leder på avdelingen på Kolbotn.

Han kjører sin private bil frem og tilbake til befaringer, kundemøter og visninger.

– Jeg kjører fra Oslo til Kolbotn hver eneste dag. Det blir en god blanding av lange og korte distanser. Vi må sende inn dokumentasjon på det vi kjører for å få utbetalt godtgjørelse, forteller Hagh.

Prøv kjøreboken Autogear gratis i 30 dager

Brukte hukommelsen og Outlook

Tidligere var det et ork for Hagh å melde inn alle kjøreturene hver måned. I tillegg til distansene, måtte han dokumentere bompasseringer og parkeringsavgifter. Og turene med passasjer i bilen skal føres med egen sats.

- Jeg satt i mange timer og førte manuelle lister ut i fra hukommelse og Outlook-kalenderen, forteller Hagh.

En kompis foreslo at han skulle skaffe seg en elektronisk kjørebok, og det har han ikke angret på. Det norskutviklede kjøreboken Autogear er en stor forenkling av arbeidsdagen og gjør det mye lettere å få med alt han har krav på.

– I kroner og øre er forskjellen på manuell føring kontra elektronisk dokumentasjon cirka en dobling. Og det er aldri noen diskusjon om hvor jeg har vært eller når jeg var der. Alt kan jo leses ut av rapportene fra applikasjonen, sier en fornøyd Hagh.

Les mer om Autogear og prøv kjøreboken gratis i 30 dager

Autogear er en helautomatisk kjørebok med SIM-kort utviklet for norske forhold.
Autogear er en helautomatisk kjørebok med SIM-kort utviklet for norske forhold.

Gjør som Sverre - bestill Autogear og spar tid og penger

Slik fungerer Autogear

Autogear er en kjørebok som registrerer bilens bevegelser slik at du enkelt skal kunne få kjøregodtgjørelse og følge regler i henhold til beskatning.

Autogear er liten og enkel å installere i bilen. All relevant informasjon om kjøringen lastes automatisk opp i en nettsky tilknyttet din egen konto.

Der kan du logge deg inn for å spesifisere turen din enda mer om nødvendig. Hadde du med deg passasjer? Trakk du tilhenger hele veien? Uavhengig av hva det skulle være som endrer satsene for turen din, så har Autogear spesifikasjonene i sin database.

Selv om Autogear er norskutviklet og skreddersydd for norske forhold, fungerer den også utover landegrensene.

Autogear Premium koster kun 199 kroner per måned i abonnement, og du kan prøve kjøreboken gratis i 30 dager. Det er ingen oppstartskostnad eller bindingstid - slik mange konkurrerende produkter har. GPS-enheten har livstidsgaranti.

Les mer om Autogear og prøv kjøreboken gratis i 30 dager

160310-sverre-martin-lowres-1