160310-sverre-martin-kopier.jpg
   

Sverre Martin doblet kjøregodtgjørelsen med elektronisk kjørebok

Oslo 20.02.2016

Sverre Martin Hagh fra Sandnessjøen er eiendomsmegler og fagansvarlig i DNB Eiendom, og daglig leder på avdelingen på Kolbotn. Han kjører sin private bil frem og tilbake til befaringer, kundemøter og visninger. Han skal ha kjøregodtgjørelse fra sin arbeidsgiver for dette. Etter at han skaffet seg elektronisk kjørebok har godtgjørelsen doblet seg og han sparer flere timer i måneden.

 


Førte manuelle lister etter hukommelsen
Arbeidsdagene for eiendomsmegleren starter stort sett kl. 07.00 og varer til kl. 16.00. Deretter er det middag, visninger og befaringer på kveldstid, samt noe hjemmekontor.

– Jeg kjører fra Oslo til Kolbotn hver eneste dag og bruker min private bil. Det er stort sett kundemøter og interne møter, og det blir en god blanding av lange og korte distanser hver dag. Vi må sende inn dokumentasjon på det vi kjører for å få utbetalt godtgjørelse, fortsetter Sverre Martin. Det er distansen, alle bompasseringer og parkeringsavgifter. Så jeg har sittet i mange timer og ført manuelle lister ut i fra hukommelse og Outlookkalenderen.

Sverre Martin Hagh er eiendomsmegler i DND Eiendom og bruker kjørebok fra AutoGear

Sverre Martin er fornøyd med å spare tid og penger med ny kjørebok fra Autogear

Ta en uforpliktende prat med en av Autogears kunderådgivere


En kompis foreslo at han skulle skaffe seg en elektronisk kjørebok og det har han ikke angret på. Det er en stor forenkling av arbeidsdagen og gjør det mye lettere å få med alt han har krav på. – I kroner og øre er forskjellen på manuell føring kontra elektronisk dokumentasjon cirka en dobling. Og det er aldri noen diskusjon om hvor jeg har vært eller når jeg var der. Alt kan jo leses ut av rapportene fra applikasjonen, sier en fornøyd Hagh.

 

slik-fungerer-blogg-750-3.pngGenialt enkelt å bruke elektronisk kjørebok
Sverre Martin tenker ikke stort på GSPen der den sitter i diagnoseporten i bilen hans, men den sporer all kjøring helt automatisk.

Eiendomsmegleren avslutter: – Jeg ser frem til den dagen min arbeidsgiver åpner opp for å laste ned kjøredataene mine. Slik at jeg slipper å sende inn de månedlige rapportene. Dette hadde vært ytterligere en forenkling, men utfordringen ligger hos min arbeidsgiver og det økonomisystemet de har.

"– Genialt enkel å bruke. Omsider en gadget hvis fremste egenskap er at man ikke behøver å tenke over bruken av den"

Sverre Martin Hagn, DNB Eiendom

Les tilbakemeldinger fra Autogears kunder


Autogear leverer elektroniske kjørebøker som gir deg full kjøregodtgjørelse, fra 149.- pr mnd eks mva.