Stavangerbedrift med automatikk i alle ledd

Stavanger 20.05.2016
Bjelland Automatic AS er leverandør av automatiske dører i Rogaland, og ser nå stor nytte av å benytte automatisk kjørebok for å holde styr på bilenes kjørehistorikk.

 

Elisabeth Salte, Åsmund A. Næss, Kjetel Bjelland, Thomas Haga og Kevin Tunge

Med sine fem ansatte leverer de unike produkter i hele Rogaland

– I løpet av en dag blir det fort 3-4 kjøreturer på hvert kjøretøy utenom de turene hvor vi må hente deler og utstyr. Med en elektronisk kjørebok fra Autogear ble det veldig enkelt å holde styr på kjørehistorikken for alle bilene, sier Bjelland.

Han har brukt den elektroniske kjøreboken de siste to årene og har nylig startet med samme system for sine ansatte. Dette er noe som har forenklet arbeidsdagen hans og for resten av de ansatte med tanke på loggføring, tid, resurser og frykten for feil og avvik i loggen. Med det nye systemet kan han holde god styr på privatkjøring av firmabilene. For å få kjøregodtgjørelsen krever staten detaljert dokumentasjon fra de ansattes kjørehistorikk, noe som fort kan by på problemer med manuell loggføring. Kjetel sin erfaring med andre loggføringssystemer er at de er tungvinte i installasjon og tidskrevende.

– Den elektroniske kjøreboken til Autogear er enkel i bruk og krever ingen installasjon. Den er
ganske unik ettersom det er bare en brikke man plugger inn i kjøretøyet, og deretter er det bare å kjøre, sier han med et godt smil.

_MG_8880_low.jpgAutogear har forenklet arbeidsdagen min, sier Kjetel Bjelland, daglig leder i Bjelland Automatic AS

Ta en uforpliktende prat med en av Autogears kunderådgivere

På en dag har Bjelland med bruk av den elektroniske kjøreboken spart over én time med arbeid. Det blir for mange timer i løpet av ett år. Han beskriver situasjonen med manuell kjørebok som veldig krevende og tungvint.

– Hvert stopp måtte dokumenteres. Jeg måtte regne destinasjon og tid på alle mine oppdrag men heldigvis slipper jeg det nå, legger han til. Kombinasjon med Autogear og Fiat varebiler, gjør at vi kan utføre jobben vår på best mulig måte.

Dersom det forekommer feil i loggbøkene kan han teoretisk sett risikere å få en straffeskatt.

– Det rykter om svimlende summer i straffeskatten noe som gjør det ekstra viktig med nøyaktighet i dokumentasjonen ang kjørehistorikken. Derfor anbefaler jeg alle næringsdrivende å bruke Autogear-kjørebok selv med bare én bil, sier Bjelland.

Skulle firmaet få bokettersyn vil de stå trygt ettersom alt av informasjon er lagret på internett. Bjelland forteller hvor enkelt det er å kunne sjekke alle kjøreturene til de aktuelle bilene samt alle bompasseringer. – Jeg kan nå være sikker på å ikke havne i ei lei klemme med staten når det kommer til dette. Arbeidsdagen er betydelig lettere når jeg vet at jeg har full oversikt over kjøretøyenes historikk, destinasjon og tidspunkter, forteller Bjelland.

 

"– God service hos Autogear med oppsett på Internett gjør det hele lekende lett . De har vært veldig behjelpelig og ikke minst flinke til å følge oss opp. Dette er et veldig trygt system. Jeg har ingenting å si annet enn at jeg er meget fornøyd med både produktet og kundeservicen"

Kjetel Bjelland, Bjelland Automatic AS


Les tilbakemeldinger fra Autogears kunder

 

_MG_8865_low.jpg
Valget falt på Autogear og Fiat varebiler da Bjelland Automatic ønsket seg driftsikre arbeidsverktøy