<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Ja, takk til en enklere hverdag

NYHET:
Autogear lanserer to smarte funksjoner som vil gjøre hverdagen enklere for både sjåfør og sjef

Ja, takk til en enklere hverdag
Prøv Autogear gratis i 30 dager

Innebygget godkjenning av kjøregodtgjørelse og en ny måte å jobbe med prosjekter på. To smarte funksjoner som vil gjøre hverdagen enklere for både sjåfør og sjef, bedrifter og enkeltmannsforetak. Er dette noe du eller din bedrift kunne hatt nytte av? Fyll ut skjemaet under så lar vi dere prøve vår nye godkjenningsflyt og prosjektrapport gratis i 30 dager. Ingen forpliktelser. Ingen bindingstid. Full kontroll. En enklere hverdag.

Ja, takk til enklere rapportering

Nylig gjorde vi det enklere for sjåfører å sortere turer med en innebygget adresseliste. Nå slår vi et slag for enklere rapportering. Vi lanserer innebygget godkjenning av kjøregodtgjørelse og en ny måte å jobbe med prosjekter på. Les mer om disse funksjonene på vår blogg.

Har dere lyst til å prøve?

Fyll ut skjemaet til høyre så gir vi deg eller din bedrift en 30 dagers gratis prøveperiode av Autogear*. Vi sender dere GPS-enheter til bilen deres. Dersom dere ikke ønsker å fortsette etter prøveperioden gir dere bare oss beskjed og sender enhetene tilbake. Enkelt og greit. Ingen forpliktelser. Ingen bindingstid.

Bedrifter med folk på veien velger Autogear fordi de ønsker å:

  1. Sikre riktig kjøregodtgjørelse og skatt for de ansatte
  2. Oppfylle krav fra revisor og Skatteetaten
  3. Unngå bortkastet tid på manuell føring

Prøv Autogear gratis i 30 dager:

Bilkanalen hos If Skadeforsikring digitaliserer med Autogear og frigjør en halv måned i året per ansatt.

 

 

Automatisk føring av kjørebok vil spare oss for masse tid fremover og vi tar nå et solid steg mot full digitalisering av administrative prosesser.

Tom Gundersen - Head of Sales If Skadeforsikring, Bilkanalen

If Skadeforsikring, Bilkanalen


Bilkanalen hos If Skadeforsikring digitaliserer med Autogear og frigjør en halv måned i året per ansatt.

Som kunde av Autogear kan du velge mellom en GPS-enhet som plugges inn i bilens sigarettenner-uttak, eller en som plugges inn i bilens diagnoseport.

 

Enkelt å komme i gang

Autogear er en brukervennlig elektronisk kjørebok som gir deg og dine ansatte full kontroll og mer tid til de viktige oppgavene. Autogear krever ingen installasjon eller verkstedbesøk. Som kunde kan du velge mellom en GPS-enhet som plugges inn i bilens sigarettenner-uttak, eller en som plugges inn i bilens diagnoseport. Enhetene har et innebygget SIM-kort og sender automatisk kjøreloggen til en web-basert kjørebok.

Jeg er kjempefornøyd med Autogear så langt. Produktet er brukervennlig og intuitivt og de ansatte var veldig “hands on” for å hjelp oss i gang med løsningen. Automatisk føring av kjørebok vil spare oss for masse tid fremover og vi tar nå et solid steg mot full digitalisering av administrative prosesser.
Tom Gundersen
Head of Sales If Skadeforsikring, Bilkanalen
Genialt enkel å bruke. Omsider en gadget hvis fremste egenskap er at man ikke behøver å tenke over bruken av den.
Sverre Martin Hagh
Daglig leder, DNB Eiendom Kolbotn
Det var superenkelt å komme i gang med Autogear elektronisk kjørebok.
Kjell E. Skullerud
Seksjonsleder for Geomatikk, COWI Norge
Med Autogear slipper hver enkelt selger å sitte timesvis og knote med kjøregodtgjørelsen hver måned og vi kan bruke tiden vår på det vi faktisk skal gjøre - snakke med kundene.
Bernt Bjørnsgaard
Uteselger Proff, Gausdal Landhandleri
Autogear gjør at hverdagen min endres fra å bruke tid på kjørebok og kjøregodtgjørelse, til å bruke tid på klienter.
Thomas Klevenberg
Advokatfirmaet Rogstad AS
Plug and play, var installert og i drift i løpet av minutter. Ryddig og bra brukergrensesnitt, lett å bruke. Lever opp til forventningene!
Christer Berg
andXor AS
Autogear gir meg en problemfri arbeidshverdag, uten å måtte tenke på hvor jeg har vært, til hvilken tid, og om jeg i det hele tatt har loggført turen. Plug and play, passer perfekt for meg.
Espen Andreassen
Mjåneset Byggdrift
Autogear har hjulpet meg til å fokusere på den jobben jeg skal gjøre. Som lite firma er det nok av oppgaver jeg må bruke tid på. Kjørebok er ikke lenger en av de.
Peder Klingwall
Vizpro AS
Jeg kan rett og slett ikke fullrose Autogears løsning nok. Den er funksjonell, enkel å bruke og er et utrolig effektivt verktøy i en travel hverdag!
Ronny Bjerke
Selger, Sports Nutrition AS
God service hos Autogear med oppsett på Internett gjør det hele lekende lett. De har vært veldig behjelpelig og ikke minst flinke til å følge oss opp.
Kjetel Bjelland
Daglig leder, Bjelland Automatic AS