<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

Kjører over 60.000 km i året - går ikke glipp av ett øre i kjøregodtgjørelse

Kjører over 60.000 km i året - går ikke glipp av ett øre i kjøregodtgjørelse

Oslo 17.01.2018

Ronny Bjerke kjører 5-6000 kilometer hver måned, og kjøringen fordeler seg på salgsoppdrag for arbeidsgiveren Sports Nutrition AS, hans eget stillasutleie-firma og privatkjøring. For å klare å holde orden på kjøring og reiseregninger uten masse arbeidsinnsats, har Ronny i flere år benyttet Autogears elektroniske kjørebokløsning. -Jeg kan rett og slett ikke fullrose Autogears løsning. Den er funksjonell, enkel å bruke og er et utrolig effektivt verktøy i en travel hverdag, fastslår Bjerke.

Han er en varm tilhenger av moderne tekniske hjelpemidler, og tilbringer svært mye tid i førersetet på sin nokså nyinnkjøpte Volvo V60 hybrid, med kombinasjonen diesel/elektrisk fremdrift

- Overgangen fra ren elbil, som jeg hadde tidligere, er bare positiv. Volvoen er en fantastisk kjøremaskin, den er sterk og robust, og jeg kan lange ut med dieselmotoren på landeveien, i byen går det på eldrift. Elbilen hadde ikke hengerfeste, det har jeg nå, og det trengs når man driver med stillasutleie!

«Bor i bilen»

I-bilen-1.jpg
Ronny Bjerke lever mye av livet i bilen. Volvoen er utstyrt med PC-bord, og laptopen er sammen med mobiltelefonen og kjøreboken fra Autogear sentrale verktøy.

Passasjersetet foran i Volvoen er opptatt av et PC-bord med laptopen, som brukes til å administrere kunder, ordre og andre viktige data, og det er der han bearbeider kjøredataene. Datakommunikasjonen går greit, han har egen router fra Telenor i bilen. I diagnosekontakten under dashbordet på Volvoen sitter Autogear-boksen, så kjøredataene overføres automatisk. Ronny Bjerke legger ikke skjul på at han nærmest bor i bilen, og trives med det.


Veldig arbeidsbesparende

- Jeg har brukt kjøreboken i tre år, og hadde løs brikke frem til kjøpet av Volvoen for fire måneder siden. Dette er en perfekt løsning for meg. Jeg bruker kanskje et par timer i måneden på å administrere kjøreboken. Hvor mye tid som hadde gått med hvis jeg hadde gjort dette manuelt, tør jeg ikke engang å tenke på! Og med så høyt aktivitetsnivå og lite fritid som jeg har, betyr det mye for meg å redusere tidsbruken. Og ikke bare det, hvis jeg skulle hatt manuell notering av kjøringen, ville jeg hatt dette som en forstyrrende tanke i bakhodet hele tiden. Det er også temmelig sikkert at mye småkjøring ville gått tapt. Med elektronisk kjørebok er det enkelt å sortere privatkjøring og næring, og jobben trenger jeg bare å gjøre én gang i måneden. Med manuell notering ville jeg vært nødt til å føre daglig kjørebok. Jeg kan rett og slett ikke fullrose Autogears løsning nok. Den er funksjonell, enkel å bruke og er et utrolig effektivt verktøy i en travel hverdag!

Har du spørsmål om elektronisk kjørebok? Ta en uforpliktende prat med en av Autogears kunderådgivere


Leverer til hele landet

Ronny Bjerkes hovedvirksomhet er salg av sportsernæringsprodukter for det Moss-baserte selskapet Sports Nutrition AS.

- Vi leverer produkter til helsekostbutikker, treningssentre og sportsforretninger over hele landet, og er blant de større aktørene på området. Produktene vi markedsfører kommer fra de største og mest anerkjente leverandørene rundt om i Europa. De fleste i staben på ca. 10 medarbeidere er på veien det meste av tiden, og alle bruker elektronisk kjørebok. Vi har ingen standardløsning, man velger selv hva man vil bruke, så flere systemer er i bruk. Jeg synes Autogear leverer et veldig godt system, og ikke minst ser jeg at kostnadene er veldig konkurransedyktige når jeg sammenligner med alternativene. Jeg har brukt Autogear siden jeg begynte i Sports Nutrition i 2012, forteller Bjerke.


Et besøk på lageret ved hovedkvarteret i Moss hører til sjeldenhetene for Ronny Bjerke. Denne gang var det kun til ære for fotografen. Skal man betjene Sports Nutritions kunder i tre fylker og i hovedstaden, må man holde seg på landeveien!

Kjører minst 5000 km i måneden

- Selv har jeg Oslo og Akershus, Østfold og deler av Vestfold som salgsdistrikt. Jeg bor i Fredrikstad, og det blir fort noen titalls mil med bilkjøring hver arbeidsdag. Når jeg er ferdig med jobben for Sports Nutrition, drar jeg ofte til kundene i mitt eget firma, og litt privatkjøring blir det også. I sum dreier det seg om minst 5000 kilometer i måneden i snitt. Da er det bra å ha en fleksibel og god «kjøremaskin» som min Volvo-hybrid, sier Ronny Bjerke.

 

Jeg kan rett og slett ikke fullrose Autogears løsning nok. Den er funksjonell, enkel å bruke og er et utrolig effektivt verktøy i en travel hverdag!
Ronny Bjerke


Prøv Autogear